Over ons

Uw schilder

Schildersbedrijf Jelier werkt reeds 25 jaar werken wij onder het motto: "Kwaliteit is een keuze". Al deze jaren stonden wij klaar als de specialist voor al uw schilderwerken, voor elke klus bieden wij een oplossing.

Schildersbedrijf Jelier is aan gesloten bij Koninklijke OnderhoudNL, deze lidmaadschap is een bevestiging van ons (ambachtelijke) vakmanschap. Wij zien het dan ook als een eer dat we lid mogen zijn van Koninklijke OnderhoudNL.

(Ambachtelijk) Vakman

Wij bieden u (ambachtelijk) vakmanschap en gevoel voor de waarde van duurzaam schilderwerk. Door ons duurzaam schilderwerk kunt u lang genieten van onze schilderwerken.

Wij opereren voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen Zeeland, West-Brabant en Dordrecht. Indien u buiten deze regio’s woont en u bent geïnteresseerd in een van onze diensten schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Met andere woorden Schildersbedrijf Jelier is uw schilder, waar de klant vooropstaat. We zullen er alles aan doen om u de beste kwaliteit schilderwerk te leveren.