Werkzaamheden

Denkt u ook al lang om eens aan uw schilderwerken te beginnen, maar komt er steeds iets tussen. Dan biedt Schildersbedrijf Jelier u de oplossing. Wij zijn (ambachtelijk) vakschilder met een gevoel voor de waarde van duurzaam schilderwerken.

Wij hebben ruime ervaring in het schilders vak, zowel binnen als buitenschilderwerk. Geen klus is ons te gek of te moeilijk. Wanneer uw binnen muur niet geschikt is om te beschilderen, kunnen wij doormiddel van glasweefselbehang uw binnen muur toch geschikt maken.

Indien u liever wilt dat er behangwerkzaamheden gedaan worden, kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij zorgen er vooraf voor dat u muur geschikt is om te behangen. Als uw muur niet geschikt is kunnen wij indien nodig nog lichte stucafwerking doen.

Verder kunnen wij de meeste oppervlakten beschilderen, zoals metaal, steen, beton en kunststof. Als u een ondergrond heeft die wij niet genoemd hebben, schroom dan niet om ons te contacteren en wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Verder hebben wij ook verzekeringswerkzaamheden gedaan. Bijvoorbeeld brand-, inbraak- en waterschade. Wij doen deze renovaties vakkundig en duurzaam. Wij voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Dordrecht. Indien u buiten deze regio’s woont en u bent geïnteresseerd in een van onze diensten schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen doen.